Expeditie si retur .

 

   La produsele trimise prin curier , produsele se ambaleaza suplimentar pentru a evita orice neplacere posibila cauzata de transport .

   Data expeditiei se stabileste impreuna cu clientul , dupa stabilirea tuturor detaliilor comenzii si plata unui avans de 30 % din valoarea totala a produselor comandate .

   Toate costurile transportului , precum si costurile de retur ale diferentei de plata , sunt cuprinse in pretul de achizitie , nu survin nici un fel de costuri suplimentare in sarcina clientului .

   Singurele costuri suplimentare pot aparea doar daca apar diferente ale costului transportului de la ultima locatie in care curierul are sediu , pana la domiciliu clientului . Acest lucru poate aparea la livrarea in locuri izolate .

   Anumite produse se livreaza demontate (cum ar fi bratele canapelelor, paturile de dormitor , etc ) . Montarea acestora intra in sarcina clientului ( la produsele complexe , clientul primeste intotdeauna schema de montaj ).

   Transportul prin curier se face pana in fata locuintei , sau pana in cel mai apropiat loc pana unde poate patrunde autovehiculul de transport fara sa intre in contradictie cu reglementarile legale de acces pentru zona respective.

 

   Returul se accepta doar ambalat corespunzator .

Situl Agache nu este un site cu cos de cumparaturi , deci nu se incadreaza legislatiei de retur pentru cumparaturile online .

   Nu se accepta retururi decat pe probleme aparute la transport , sau pentru defecte ascunse .

   Pentru comenzile din magazine , politica de livrare si retur apartine fiecarui magazine partener in parte.