Producem mobila cu tapiterie la comanda clinetului, ca atare suntem permanent sub presiunea satisfacerii dorintelor acestuia. Mobila produsa de Agache poate fi comandata atat din magazinele noastre clasice, a caror locatie o puteti vedea aici cat si direct de pe internet, respectiv din magazinul online, unde va aflati acum.

Agache Timisoara va sugereaza ca atunci cand alegeti o mobila din magazinul nostru online sa fiti siguri ca este ceea ce doriti dvs. Pentru eventualele nelamuriri sunteti rugati sa ne contactati telefonic, prin e-mail sau pe pagina noastra de FaceBook. Va vom raspunde cu cea mai mare placere si promptitudine.

Referitor la achizitia de mobila tapitata direct din magazinele clasice, din acest punct de vedere aveti la dispozitie lamuririle partenerilor sau angajatilor nostri. La magazinul din Timisoara si Lugoj este evident ca peroanele care va dau lamuriri despre mobila tapitata la comanda oferita de Agache SRL sunt angajatii nostri. In ceea ce priveste cumpararea si livrarea de mobila si tapiterie la comanda in Romania, Agache a dezvoltat un sistem de parteneriat cu magazine din tara, deci cele mai sigure informatii le veti obtine de la fiecare locatie in parte.

Datorita marii diversitati a productiei noastre de mobilier tapitat la comanda, ceea ce implica probleme legate de depozitare si logistica, este foarte posibil ca unele elemente de mobila sa nu se afle pe stoc in acel moment in care dvs vreti sa faceti cumparaturi. Tocmai de aceea va rugam sa ne contactati direct pentru a stabili impreuna unde si cand va vom livra mobila pe care ati cumparat-o sau pe care o comandati.

In ceea ce priveste calitatea, Agache SRL va asigura ca respecta toate standardele legale si in vigoare. Mai mult, am dezvoltat un propriu sitem de asiguarare a calitatii la mobila produsa si livrata de noi, sistem care excede normele uzuale. Inclusiv tapiteria pe care o comandati del Agache Timisoara este garantata ca satisface normele impuse.

 

 Expeditie si retur .

 

   La produsele trimise prin curier , produsele se ambaleaza suplimentar pentru a evita orice neplacere posibila cauzata de transport .

   Data expeditiei se stabileste impreuna cu clientul , dupa stabilirea tuturor detaliilor comenzii si plata unui avans de 30 % din valoarea totala a produselor comandate .

   Toate costurile transportului , precum si costurile de retur ale diferentei de plata , sunt cuprinse in pretul de achizitie , nu survin nici un fel de costuri suplimentare in sarcina clientului .

   Singurele costuri suplimentare pot aparea doar daca apar diferente ale costului transportului de la ultima locatie in care curierul are sediu , pana la domiciliu clientului . Acest lucru poate aparea la livrarea in locuri izolate .

   Anumite produse se livreaza demontate (cum ar fi bratele canapelelor, paturile de dormitor , etc ) . Montarea acestora intra in sarcina clientului ( la produsele complexe , clientul primeste intotdeauna schema de montaj ).

   Transportul prin curier se face pana in fata locuintei , sau pana in cel mai apropiat loc pana unde poate patrunde autovehiculul de transport fara sa intre in contradictie cu reglementarile legale de acces pentru zona respective.

 

   Returul se accepta doar ambalat corespunzator .

Situl Agache nu este un site cu cos de cumparaturi , deci nu se incadreaza legislatiei de retur pentru cumparaturile online .

   Nu se accepta retururi decat pe probleme aparute la transport , sau pentru defecte ascunse .

   Pentru comenzile din magazine , politica de livrare si retur apartine fiecarui magazine partener in parte . 

Va multumim ca ati ales sa cumparati mobila de la Agache .