Mobila pe care o vedeti in acest site este produsa de S.C. Agache S.R.L., o firma cu capital integral privat, membra a Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania si a Camerei de Comert si Industrie Timisoara.

Firma si-a inceput activitatea in 1994, avand de-a lungul anilor o dezvoltare continua. In prezent, Mobila Agache are 100 de salariati direct implicati in productia de mobilier tapitat.

Capacitatea de productie de mobila tapitata este de aproximativ 1000 de unitati lunar, realizand o cifra de afaceri de circa 4 milioane de euro / an.

Condusa de un colectiv tanar, firma dispune de flexibilitatea de a se adapta pietei, mentinand raportul calitate pret la un nivel optim.

De asemenea oferim posibilitatea clientilor de a realiza modele de mobilier cu tapiterie propuse la comanda in functie de dimensiunile si materialele preferate de fiecare client in parte, fara ca acest lucru sa influenteze in mod semnificativ pretul final al produsului.

Vizitati magazinul nostru online de mobila cu livrare in Romania si alegeti ceea ce va place. Daca doriti un anume mobilier cu tapitaeria la alegerea dvs, pentru a efectua o comanda va rugam sa ne contactati!