Agache

Vedeta canapelelor – Big Sofa

Pentru că știm că mărimea contează, am gândit canapeaua Big Sofa pentru ca fiecare membru al familiei să își găsească o poziție relaxantă în momentele de pauză sau în serile confortabile de filme.

Canapeaua se adresează celor care după o zi plină, caută acel refugiu de relaxare și confort, cu un pahar de vin sau o ciocolată caldă în mână, alături de persoanele dragi lor.

Cea mai bună parte a acestei canapele este plaja largă de personalizări la care poate fi supusă. În funcție de spațiul și decorul pe care le ai la dispoziție, Big Sofa poate fi modificată în ce privește dimensiunea, tapițeria, se poate face în formă de colțar, în formă de U sau cum doresc clienții noștri. De asemenea, se poate opta și pentru tabureți (suplimentari) pentru și mai mult spațiu de relaxare. 

Big Sofa vine cu un șezut lat pe plasă de arc și spumă Eflex de calitate, alături de 12 perne pufoase incluse.

Consultanții noștri sunt mereu la dispoziția voastră în magazinele fizice Agache și sunt acolo pentru a materializa ideile tale! Fie că alegi un alt fel de tapițerie a canapelei, o altă formă sau alte dimensiuni, aceasta îți va fi livrată în termen de 14 zile de la plasarea comenzii.